Milli takımlarda bulunan tüm oyuncular hakkında tek tek rapor isteyen tecrübeli teknik adamın, hem oyuncuların antrenman performansını hem de oynamaları durumunda maç performanslarını görmek istediği öğrenildi.

Kayserispor maçı öncesinde özellikle hücum hattında bulunan oyuncuların durumlarını mercek altına alacak olan Şenol Güneş'in, Cenk Tosun ve Abuobakar ile özel görüşmeler yapacak. Abuobakar'ın şu ana kadar olan performansından memnun olmayan Güneş'in, Kamerunlu oyuncunun özgüveninin kazandırabilmek için çaba sarf edeceği belirtildi.

Sakatlıkları bulunan oyuncular Gökhan Gönül, Gökhan İnler ve Talisca'nın da bir an önce antrenmanlara çıkması için sağlık ekibiyle de görüşen tecrübeli teknik adamın, Kayserispor maçının taktiğini bu oyuncuların durumuna göre belirleyeceği ifade edildi.

Milli takımlar arası sonrasında yoğun bir maç trafiğine girecek olan Beşiktaş'ta hem lig hem de Avrupa maçlarında başarı için teknik heyetin önlemler alacağı da gelen bilgiler arasında.

Oyuncuların özel hayatlarına dikkat etmeleri talep edilirken, dinlenme süreleri ve beslenmelerine de özen göstermeleri istenecek. Tesislerde yapılan yeniliklerle futbolcuların her türlü rahatlığını düşünen Beşiktaş teknik heyeti, zorlu mücadeleler öncesinde oyunculardan tam performans bekliyor.

Lig TV