Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, yeni sözleşme teklif etmelerine rağmen Wolfsburg'a gitmeyi tercih eden eski futbolcuları Mario Gomez hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Avcılar Beşiktaşlıl Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği panelde konuşan Torunoğulları, "Gomez, ahlaklı ve iyi bir profesyonel. Ancak Gomez birileri tarafından yönlendirildi. Burada kalması gerekiyordu ama ayrılma kararı aldı. Gomez gitmekle bir hata yaptı, hatasının cezasını çekmeli" dedi.

Daha önce Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetici olarak görev yapan Erdal Torunoğulları, bir taraftarın, "Sizin için transfer sihirbazı diyorlar, gerçekten öyle misiniz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Ben transfer sihirbazı değilim. Biz bir futbolcuyu transfer edeceksek önce araştırırız, kimdir diye. Bizim yaptığımız futbolcuyla ve menajeriyle direkt temasa geçmek. Aradan üçüncü ve dördüncü şahısları çıkardık, net olduk. Örneğin Atiba, Hollanda'da yıllık 400 bin Euro alıyordu. Biz 1 milyon Euro verecebileceğimiz söyledik. Menajeri kalktı gitti, Atiba da arkasından gitti. Biz verebileceğimiz parayı söyledik, bir hafta sonra kendileri geldi ve şartlarımızı kabul ettiler."