Son iki sezondur Süper Lig'de Şampiyonluğu göğüsleyen Kara Kartal yeni sezon öncesinde de Şampiyonluğun en büyük adayı olarak öne çıkıyor. Transfer çalışmalarına bu yönde devam eden Beşiktaş'ta forvet hattına alınacak isim çok büyük önem taşıyor. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Lig'de mücadele edecek Beşiktaş takımın gol yükünü çekebilecek bir ismi takıma kazandırmanın peşinde. Bu transfer konusunda ortaya atılan isimler ise dünyaca ünlü yıldız isimler Jackson Martinez, Alvaro Negredo. Ayrıca Atiba'nın tavsiyesi ile Kanada'lı oyuncu Cyle Larin'de gündemde
 
Beşiktaş'ta asıl hedef Martinez!
 

Merakla beklenen forvet transferi için yönetim çalışmayı sürdürüyor. Listede sır gibi saklanan ilk ismin Martinez olduğu iddiası var. “İstanbul’a tatil yapmaya mı gelecek” denen Negredo ise düşündürüyor.
 
Beşiktaş Yönetimi, santrfor transferi için birçok isimle görüşmeleri sürdürüyor. Bu listede ilk sırada görüşülen isim sır gibi saklanıyor. İşte detaylar:
 
1- MARTİNEZ ARAŞTIRMASI
 
Gizlenen ilk sıradaki isim için Fikret Orman konuşmalarında "Yeni yıldızlar gelebilir" diyor. Bu ismin Çin kulübü Guangzhou Evergrande'de oynayan ancak sakatlığı araştırılan Jackson Martinez olabileceği iddia ediliyor.
 
2- ABOUBAKAR HALA LİSTEDE
 
İkinci sıradaki Aboubakar'ın Porto ile 1 yıl kontratı kaldı... Bonservisinin yüzde 65'i Loirent'te, %35 ve kiralama hakkı ise Porto'da. Porto sözleşme uzatmadan kiralık vermek istemiyor. Loirent, "6 milyon Euro'ya hissemi veririm" derken, Porto da %35'lik payı olan parayı istiyor. Beşiktaş ise 6 milyon Euro dışında ödeme yapmaya yanaşmıyor.
 
3- NEGREDO'YU RAPOR YAKTI

 
Negredo için verilen, "İstanbul'a futbol oynamaya mı gelir yoksa tatil yapmaya mı?" raporu yönetimi düşündürüyor. Chelsea'den Remy ve İngiltere'de başka bir takıma gitmek üzere olduğu öğrenilen Bony ise diğer adaylar.