Beşiktaş taraftarının en çok sevdiği futbolculardan biri olan Ricardo Quaresma, şimdiden geleceğiyle ilgili planlar yapmaya başladı. Beşiktaş'tan ayrıldığı için büyük pişmanlık duyan ve ikinci kez geri dönen Portekizli Ricardo Quaresma, ilk olarak sezon sonunda yeni bir mukavele imzalamak istiyor.

Bu sene de şampiyonluk yaşayarak, Beşiktaş ile olan anlaşmasını uzatmak isteyen Ricardo Quaresma, İstanbul'da doğan kızı için de Türk pasaportu almak istedi. Bu konuyla kulüp avukatları ilgilenirken Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma'nın gelecek adına yaptığı planlamada, futbolu Beşiktaş forması altında bırakmanın da olduğu ortaya çıktı.

Jübile yaptıktan sonra, ailesiyle İstanbul'da kalmaya devam ederek yine Türk futbolunun içerisinde olmayı planlayan yıldız oyuncu Ricardo Quaresma'nın, yönetimle yaptığı görüşmelerde, "Futbol hayatım boyunca hiçbir yerde, Beşiktaş'ta olduğu kadar ilgi görmedim. Türkiye'de mutluyum. Bir yanımın Portekiz bir yanımın da Türkiye'de olmasını isterim" diye konuştuğu öğrenildi.