Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği performans ile dikkat çeken Beşiktaş yeni sezon için trasfer çalışmalarını hızlandırdı.

TALISCA'DAN UMUT KESİLİYOR

Anderson Talisca'nın bonservisini 21 milyon Euro karşılığında alma hakkı bulunan Siyah-Beyazlı takım, oyuncunun Beşiktaş'ta kalmama ihtimaline göre, alternatif isimler üzerine de çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Quaresma'ya Çin'den gelebilecek yüksek meblalı teklifleri değerlendirmeyi düşünen başkan Fikret Orman, olası ayrılıkların yerini aynı kalitede oyuncularla doldurmayı planlıyor.
.
OYUNCU İLE ANLAŞMA TAMAM

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren ve gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak isteyen Siyah-Beyazlı ekip, bu doğrultuda kadro yapılanma çalışmalarını sürdürürken sezon sonunda Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek Bernard'ın transferinde büyük bir mesafe katetti.
.
3.5 MİLYON EURO'DAN 4 YIL

Takımıyla olacak sözleşmesini yenilemeyeceğini açıklayan 25 yaşındaki oyuncu Bernard kariyerine Avrupa'da ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istediğini defalarca vurgularken, Beşiktaş'ın yıldız oyuncuyla yıllık 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık ön anlaşmaya vardığı iddia edildi.
.
HEM KANAT HEM 10 NUMARA

15 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen ve geniş kadroda zaman zaman kendisine yer bulan Bernard, hem 10 numara pozisyonunda, hem de iki kanatta da forma giyebiliyor. Beşiktaş'ın, Talisca veya Ricardo Quaresma'dan herhangi birinin takımdan ayrılması halinde, Bernard'ı kadrosuna katması bekleniyor.


Kaynak:Fanatik
.