Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Gary Medel ile Ricardo Quaresma arasında frikik atışı sırasında yaşanan tartışma gündem oldu. Portekiz basınına da yansıyan haberlerde Quaresma'nın Medel'in tepkisi sonrası frikiği kullanmadığı belirtildi. 
 
Vodafone Park'ta Atiker Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta kazanılan frikikte topun başına geçmek isteyen Quaresma'ya Medel'den tepki geldi. Şilili futbolcu, Quaresma'ya sert bir şekilde tepki göstererek frikiği kullanmamasını istedi. İkili arasındaki gergin anlar sırasında araya giren Adriano arkadaşlarını sakinleştirdi ve Quaresma topu bıraktı. Frikiği kullanan Burak Yılmaz ise topu ağlara gönderdi.

PORTEKİZ'DE DE GÜNDEM OLDU

Portekiz basınında da Quaresma'nın frikik sırasında takım arkadaşından gördüğü tepki gazeterde yer aldı. Haberlede Medel'in Quaresma'nın ensesine tokat atarak frikiği kullanmasına izin vermediği belirtildi. 

QUARESMA MAÇ SONU NE DEDİ?

"Çok pozisyon ürettik, daha fazla atabilirdik. 2-2'den sonra üçüncü gol için ortaya koyduğumuz istekle maçı kazanmayı sonuna kadar hak ettik. Konyaspor kazanmak için yeterince hücum etmedi. Taraftarlarımız yanımızda değildi. Onların daha fazla yanımızda olması lazım. Ben takıma ve hocamıza inanıyorum. Bir gemi batarsa hep beraber batarız. Bir takımda işler yolunda gitmiyorsa, bir değil birçok suçlu vardır. Bu durumdan dolayı canım sıkılıyor artık."


Kaynak:Futbol Arena