Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezondan bu yana stoper transferi için gündeminde yer alan Dinamo Kiev'in Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida için açıklama geldi. 

Dinamo Kiev kulübüyle yakın ilişkeriyle tanınan menajer Berislav Stonajevic, Domagoj Vida'nın transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Beşiktaş'ın Domagoj Vida transferi 

Dinamo Kiev kulübüyle yakın ilişkileri olan menajer Berislav Stanojevic Ukrayna basınına yaptığı açıklamada şunları söyledi: Dinamo Kiev'i tanıyorum. Uzun yıllar bu kulübe yakınım ve içini de biliyorum. Vida şu anda Ukrayna'yı seviyor. Kiev'de mutlu. Ona çok güveniyorlar. Taraftarın sevgilisi konumunda ve Vida da ona duyulan güven ve sevginin karşılığını vermek istiyor. Tekifler olduğu doğru. Ancak Vida, Dinamo Kiev ile olan sözleşmesini uzatmak istiyor.

METİN ALBAYRAK DA DOĞRULAMIŞTI!

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın basın sözcüsü Metin Albayrak da Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Domagoj Vida'nın Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini, Hırvat oyuncunun bonservisinin yüksek olduğunu dile getirmişti. 

Ukrayna temsilcisinin, futbolcuyu bırakmaya niyeti olmadığını vurgulayan Albayrak, "Vida, Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyor. Hatta eşini Kiev'e bile götürmedi. İstesek bugün alabiliriz ancak bonservisi 10 milyon avro. Bizim bütçemiz ve şartlarımız belli." değerlendirmesinde bulundu. 

Kaynak : Futbol Arena