Gençlerbirliği önündeki kötü futbol korkuttu

Cuma gecesi Gençlerbirliği karşısında özellikle ilk yarıda oynanan kötü futbol Siyah-beyazlı teknik heyet ve kurmayları korkuttu. Yöneticiler ile teknik direktör Şenol Güneş’in Ümraniye’de oynanan kötü futboldan dolayı bir toplantı yaptığı ifade edildi.

İdeal kadroya dönülecek

Gençlerbirliği maçının ilk yarısında Teknik Direktör Şenol Güneş, iki kanat oyuncusu Ryan Babel ve Ricardo Quaresma’yı yedek kulübesinde oturtup Lens ve Negredo’yu ilk onbirde sahaya sürmüştü. İki futbolcunun etkisiz oyunu üzerinde takım sezon başındaki ideal kadrosuna dönmek zorunda kalmıştı. Bu arada Şili Milli Takımı’ndan geç döndüğü için Gençlerbirliği ile oynanan maçın kadrosunda yer almayan Gary Medel de kafileye dahil edildi.

Ryan Babel kendini affettirmek istiyor

Ligde oynanan son maçın ikinci yarısında oyuna giren ve 3 dakika sonra kırmızı kart görerek takımını eksik bırakan Ryan Babel’in oldukça üzgün olduğu belirtildi. Hollandalı yıldız, Monaco maçında iyi futbol ortaya koyarak kendini affettirmek istiyor.

Beşiktaş’ın sahaya çıkacağı kadro

17 Ekim Salı günü saat 21.45’te başlayacak maça Beşiktaş’ın şu kadro ile çıkması bekleniyor: “Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun”