Beşiktaş transfer komitesi, bir takım görüşmeler yapmak üzere Roma'da bulunuyor. Hem Talisca'nın satışı hem de bazı oyuncuların kiralanması için Semih Usta, Roma Sportif Direktörü Monchi ile görüşmeler yaptı.

Bu görüşmelerin Talisca'nın satışı için yapılacağı tahmin ediliyor. 31 Mayıs'a kadar Benfica'ya 21 milyon Euro ödeyerek Brezilyalı oyuncunun bonservisini alma hakkı olan Siyah-Beyazlı ekip ödemeyi gerçekleştirdikleri takdirde Anderson Talisca'yı hemen satmayı düşünüyor.

Daha önce Benfica ile anlaşmaya çalışan Roma kulübüne oyuncuyu alma hakkının kendilerinde olduğunu anlatacak olan Umut Güner ve Ali Naibi, Talisca'yı 30 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama satmak amacında.

Transfer komitesinin Talisca pazarlığının yanı sıra Roma'dan ayrılması muhtemel oyuncular için de kiralama konusunda görüşmeler yapması bekleniyor.

Monchi geçtiğimiz hafta Benfica ile görüşmek üzere Portekiz'e gitmişti. Monchi'nin Portekiz ekibiyle yaptığı görüşme sonrası Beşiktaş yöneticileri ile masaya oturması, Beşiktaş'ın Talisca'nın satış hakkını aldığı şeklinde yorumlandı.




Kaynak:Fotomaç