Habertürk Gazetesi'nden Atilla Türker'in iddiasına göre; ' Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bedavaya almadığı Negredo için,Beşiktaş kulübü 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi'..
Gazetenin bugünkü baskısında flaş iddiayı gündeme getiren Türker; 'Sayın Orman..'Negredo için 2.5 milyon euro bonservis bedelinin sadece 250 bin Euro'sunu ödedik.' diyorsunuz.Tamam,doğru ama..Geri kalan 2 miyon 250 bin Euro yine Beşiktaş'ın kasasından çıkmayacak mı?Çıkacak.İsteseniz de çıkacak,istemeseniz de..' ifadelerini kullandı.
 Türker'in yazısından dikkat çeken bölümler şöyle;
Valencia'nın çeşitli nedenlerden dolayı gözden çıkardığı Negredo,bu sezon öncesi hem Fenerbahçe'ye hemde Galatasaray'a 'bonservisi bedava' olarak önerildi.Ortada kayıtlar var ve onlarca tanık var.Fenerbahçe üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Galatasaray'ın o zamanki yetkilileri arandığı takdirde detayları öğrenmek mümkün.Belirteyim.Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildiği gibi..Beşiktaş Negredo için Valencia'ya 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.Negredo'nun yıllık net ücreti de 4 miyon 350 bin Euro olarak KAP'a bildirildi.Bir hatırlatma yapayım.Valencia,Negredo'nun sözleşmesinin devam etmesine karşın,hem Finansal FairPlay hemde verimlilik açısından böyle bir karar almıştı.Benim bu yazısı sonrası ne oldu! Beşiktaş kulübü bir açıklama yaptı ve benden bir belge istedi.Ayrıca.. Beşiktaş Divan Kurulu'nda konuşan  Orman; 'Ortada belge var mı?Yok.Ayıptır.Gazeteci de olsa,menajer de olsa insanda biraz haysiyet,onur ve ahlak olur.Elinde belgesi olmayıpta konuşan namerttir.'dedi.
Sayın Orman.. Kimseyi saf yerine koymayın.Yapacağınız iş çok basit.'Fenerbahçe'nin üst düzey yöneticileriyle irtibat kurun.Galatasaray'ın o dönemki yetkilileriyle konuşun.Telefon açın.Bu kadar basit..Bir saatte çözersiniz daha ötesi var mı?' ifadelerini kullandı.

Kaynak : Habertürk