Lucas Biglia’yı yaklaşık 20 milyon Euro’ya Milan’a satmaya hazırlanan Lazio’nun, Arjantinli yıldızın yerini Beşiktaş’tan Oğuzhan Özyakup ile doldurmak istediği belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlerde, İtalyan ekibinin sportif direktörü İgli Tare’nin, Ozzie için girişimde bulunacağı, diğer adayın da Galatasaraylı Selçuk İnan olduğu kaydedildi.

VOLKAN ŞEN GÜNDEME GELEBİLİR

Beşiktaş, Gökhan Töre’nin sakatlığının ardından alternatif isimleri masaya yatıracak. Başkan Fikret Orman’ın bu konuyu görüşmek için teknik direktör Şenol Güneş’le bir araya geleceği öğrenilirken Fenerbahçe'den geçtiğimiz günlerde bonservisini alıp ayrılan Güneş’in eski öğrencisi Volkan Şen ile birkaç ismin gündemde olduğu bildirildi.
 

OĞUZHAN ÖZYAKUP İDDİALAR HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in planlarında önemli bir rol oynayan Oğuzhan Özyakup geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili ''Şu anda buradayım. Bu sorular çok soruldu. Ben Beşiktaş'ta çok mutluyum, bunu her röportajımda dile getirdim'' ifadelerini kullandı.

Lazio'nun gündemindeki Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş ile 2018, Selçuk İnan'ın ise Galatasaray ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(mynet)