“BURAYA GELMEK KOLAY OLMADI”

Açıkçası şu an bu duygularım bir kaç kelimede anlatılacak şeyler değil. Hayatım boyunca çalıştığım yerlere yavaş yavaş gelmeye başlıyorum. Bu da çok güzel bir şey. Buraya gelmek kolay olmadı. Yanımda olan aleme, menajerlerime, Metin Korkmaz'a, hocalarıma ve herkese teşekkür ediyorum.

Beni beğenen ve takımına katmak isteyen Şenol hocama da çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta süper oyuncular var. Biraz heyecanım var. Çünkü ağabeylerim çok iyi. Onlardan çok şey öğreneceğime emnim ve onlara büyük bir katkı sağlayabileceğime emnim. O yüzden çok sevinçliym. Fazla diyeceğm bir şey yok.

“KİMSE PİŞMAN OLMAYACAK”

Taraftarlara şunu diyebilirim. Kimse benim buraya geldiğime pişman olmayacak. Kimseyi mahcup etmeyeceğim. Ben bu armanın hakkını vereceğim. Takımıma yüzde yüzümü vereceğim. Kimse, yapamaz diye düşünmesn. Kendimden çok eminim.

Takım arkadaşlarım çok iyi. Onların yanında ben de daha iyi olacağıma inanıyorum. Takımda çok zeki oyuncular var. Çok güzel pas trafiği oluşuyor. Oyun zekamla ben de onlara katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.