UEFA Gençlik Ligi’nde mücadele eden U19 Takımı’nın Napoli’ye tarifeli uçakla gitmesine müsaade etmeyen Orman, yetkililere şu talimatı verdi: “Onlar da A Takım’ın özel uçağıyla seyahat etsinler. Tüm oyuncular rahat edecek şekilde otursun, yer kalırsa davetliler gelir.”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımda sporcuların rahat etmesine büyük önem veriyor. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptırılan spa merkezi ve yine otoyoldan gelen gürültüyü önlemek için tesisin dışına örülmeye başlanan ses yalıtım duvarı buna taze örnekler olarak gösterilebilir.

BAŞKAN son olarak da U19 Takı-mı’nın UEFA Gençlik Ligi’nde Napoli ile deplasmanda oynayacağı maça tarifeli uçakla gitmesine karşı çıktı. Bilindiği üzere A Takım, Anadolu Jet’in siyah-beyazlılar için tasarladığı özel uçakla İtalya’ya uçacak. Çok sayıda davetliyi de bu uçakta götürmek adına program yapan yetkililer, U19 takımının ise tarifeli uçakla seyahat etmesini planlamıştı.

PLANI DEĞİŞTİRDİ

ANCAK Orman buna müsaade etmedi. U19 Takımı’nın da A Takım’la birlikte özel uçakla gitmesi talimatını veren siyah-beyazlıların 1 numarası, “Öncelikle oyuncular, hocalar ve personel rahat seyahat edecek şekilde oturma planını ayarlayın. Sonrasında uçakta koltuk kalırsa davetlilere yer ayırın” sözleriyle yaptıkları planlamayı değiştirmelerini söyledi.

vatanspor