Daha önce 7 numarayı Quaresma'ya verebileceği dile getirilen Gökhan Töre ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Siyah-beyazlı ekipte 7 numaranın şu anki sahibi Gökhan Töre’nin takım arkadaşlarına, “Ricardo henüz benden bu numarayı istemedi ama bu sezon da 7 numarayı giymek istediğimi söylediğimde, bana anlayış göstereceğine inanıyorum. Ben de Beşiktaş’ta 7 numara denildiği zaman akıllarda Töre isminin öne çıkmasını istiyorum” dediği öğrenildi.

Quaresma ile Chelsea’den tanıştığını da anlatan yıldız oyuncunun, “Biliyorum, Q7 neredeyse onunla özdeşleşmiş bir kısaltma. Fakat Quaresma başka numara giyse bile yine insanlar onu Q7 diye çağıracak. Fakat ben de Beşiktaş’ta 7 numara denildiği zaman akıllarda Gökhan Töre isminin öne çıkmasını isterim. Beşiktaş gibi bir takımda 7 numarayı giymek gibi bir şerefe kaç kişi erişebilir. Quaresma ile aramda forma numarası konusunda sıkıntı olmaz. O çok büyük bir futbolcu aynı zamanda çok da iyi bir insan. İkimizin ortak hedefi bu takıma şampiyonluk kazandırmak” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Öte yandan, takımda 77 numaraya sahip olan Ömer Şişmanoğlu’nun da aynı numarayı önümüzdeki sezon da taşımak istediği ortaya çıktı. 77 numaranın özel bir anısı olduğu için bu formayı önümüzdeki sene de giyeceğini belirten Ömer Şişmanoğlu’nun, Quaresma’nın bu formayı istemesi durumunda ise ne yapacağını bilmediğini yakın çevresine söylediği öğrenildi. İstediği forma numaralarını alamaması durumunda, Porto’da 17 numara giyen Quaresma’nın Beşiktaş’ta da bu formayı giyebileceği iddia edildi.

Bu gelişmeye Quaresma'nın nasıl bir tepki vereceği ve kaç numaralı formayı giyeceği merak konusu.