Eski milli futbolcu ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi.

- Penaltının babası Oğuzhan'ın penaltısı! -

Tartışmalı pozisyonların olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "4 tane tartışmalı penaltı pozisyonu var. Bir tanesine penaltı vereceksem, penaltının babası diyebileceğimiz Oğuzhan'ın penaltısı. İlk yarıda ne beklediğim Beşiktaş var, ne de girdiği 2 net pozisyona rağmen Galatasaray var." dedi.

- Beşiktaş, önümüzü ilikleyeceğimiz şekilde bir oyun oynadı! -

Şenol Güneş'in takımı çok iyi hazırladığını belirten Dilmen, "Derbilerde 5-0 gördüm, 5-1 gördüm, 6-0 gördüm ama, bugün Şenol hoca müthiş hazırlanmış. Beşiktaş, hepimizin önünü ilikleyeceği şekilde bir oyun oynadı. Beşiktaş önümüzü ilikleyeceğimiz şekilde bir derbi oynadı. Benim için çok net favorimdi Beşiktaş. 14 pozisyonun 3'ü gol oldu." şeklinde konuştu.

- Galatasaray'ın 3-0 ile kurtulması, Tudor'un büyük balıdır! -

Galatasaray'ın tarihi bir hezimetten ucuz kurtulduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ın performansı, Fırat Aydınus'un ilk yarıda vermediği penaltıyı kurtardı. 2. yarıda anladı zaten hatasını, 2. yarıda takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Bugün Galatasaray'ın 3-0 ile kurtulması, Tudor'un büyük balıdır. Galatasaray tarihi bir hezimete uğrayabilirdi." ifadelerini kullandı.