Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Ryan Babel, şampiyonluk kutlamalarından ne kadar etkilendiğini ilginç ifadelerle anlattı.

Bu sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Babel, ülke basınına bir hayli açıklamalarda bulundu. Hollandalı oyuncu şampiyonluğu değerlendirirken, kariyerindeki en iyi sezonu geçirdiğini söyleyerek, "'Al Ain'den sonra Deportivo... Benim için hareketli bir dönem oldu" dedi.

Ryan Babel şöyle devam etti: "Daha sonra da Beşiktaş'a transfer oldum ve şampiyonluğun önemli bir parçası olmayı başardım. Deportivo'da attığım golleri de düşünürsek, bu sezon kariyerimin en iyi sezonu oldu. Lig bitmeden bir hafta önce Süper Lig'de şampiyon olduk ama asıl kutlamayı ligin son karşılaşması olan Osmanlıspor maçına sakladık. Öğlen saat 12.00'de Asya'dan Avrupa'ya doğru teknelerle yola çıktık. Yüzlerce, hatta binlerce taraftar bizi teknelerle takip etti. Sonrasın üstü açık otobüs turu, adeta tımarhane gibiydi, inanılmazdı."

Dirk Advocaat'a gönderme!

Hollanda Milli Takımı'na seçilmemesi hakkındaki soruyu da yanıtlayan Babel, hayal kırıklığı yaşadığını şu sözlerle dile getirdi: "Maalesef alınmadım ama Türkiye ve Hollanda'da birçok kişiye göre performansımla milli takımı hak etmiştim. Mutlaka orada olmalıydım demiyorum ama bence bir şans verilebilirdi. Yeni hocalar performansı iyi oyuncular pozitif mesajlar vermeli. Benim burada aldığım mesaj 'Bu performansla milli takıma seçilemezsin' oldu.".