Antalyaspor maçının yıldızı Kagawa’nın, Şenol Güneş’in 11’de düşündüğü bir isim olmadığı ortaya çıktı. Hem “fizik olarak hazır değil” diyerek hem de, “bu akşam Antalyaspor karşısında gösterdiği etkiyi gösteremedi” diyerek Japon oyuncu hakkında fikrini açıkladı. Güneş’in, “Oğuzhan- Ljajic yapınca takım düşüyor” sözlerinden de orta sahanın merkezinde iki 10 numara özellikli oyuncuyu kullanmayı düşünmediği ortaya çıktı.

LJAJIC DE, KAGAWA DA KANATTA OYNAMAK İSTEMİYOR

Şenol Güneş’in bir başka sıkıntısı ise ne Adem Ljajic’in ne de Kagawa’nın kanatta oynamak istememesi. Sırp oyuncu kariyeri boyunca sol kanatta daha fazla oynamasına rağmen Güneş’ten 10 numara pozisyonu istiyor. Aynı şekilde Kagawa’da hem Dortmund’da hem de M. United’da 10 numara oynadığını belirterek, u mevkiyi istiyor. Bu da Güneş’i ikisini aynı anda sahaya sürme ihtimalini ortadan kaldırıyor.

LJAJIC HER AN FORMASINI KAGAWA’YA KAPTIRABİLİR

Şu an için Güneş’in 10 numarası Ljajic… fakat Sırp oyuncuyu gazetecilerle sohbetinde, “fizik olarak istediğim seviyeye gelemedi” diye eleştiren Güneş, son basın toplantısında ise, “Adem rakipten uzak oynuyor” diye uyardı. Güneş’in gelecek hafta sonunda olmasa bile Ljajic’in performansını yükseltmemesi durumunda formayı Kagawa’ya vereceği konuşuluyor.

KAGAWA: BU TAKIMIN HOCASININ KARARLARINA SAYGILIYIM

Bu arada Bursaspor maçından sonra Japon gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kagawa, ''neden yedek kaldığımı sorgulayamam. Çünkü bu benim karar vereceğim bir durum değil. Bu takım bir teknik direktörü var. Kararlarına saygı duyuyorum. Ama bende henüz eksiğim olduğunu hissediyorum. Ama tam kapasitem ulaştığım zaman beni oynatacağın inanıyorum'' dedi.


Kaynak:Fotospor