Şenol Güneş, kazanılan Atiker Konyaspor maçı sonrası istifanın eşiğinden döndü. 

Alınan kötü sonuçlarda ve Avrupa'dan erken elenmede bile Şenol Güneş'e sahip çıkan ve suçu yönetime atan taraftarlar, Atiker Konyaspor maçında ilk defa tecrübeli teknik adama tepki gösterdi. Hocanın sezon sonunda millî takıma gideceğinin kesinleşmesi sebebiyle yapılan tepkiler maç öncesinde başladı, bitiminde doruğa ulaştı. Karşılaşma öncesinde Guti için tezahüratlar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, bitiş düdüğünden sonra ise Şenol Güneş'i istifaya çağırdı. Beşiktaş'ta 4. sezonunu yaşayan ve çok büyük başarılara imza atan tecrübeli teknik adam istifa çağrısına kulak verdi. Maçın bitiminde bütün oyuncuları sahanın ortasına toplayıp tribünleri alkışlattı, stattan yuhalama sesleri daha da artınca veda edercesine taraftarlara el salladı.

Hoca'ya inanıyoruz

Şenol Güneş soyunma odasına girmeden önce Başkan Fikret Orman ve yönetici Ahmet Ürkmezgil'le ayak üstü bir görüşme yaptı. 

Tecrübeli teknik adam artık devam etmek istemediğini ve istifa edeceğini söyledi. Ancak Orman ve Ürkmezgil'in iknaları neticesinde tecrübeli teknik adam göreve devam etme kararı aldı. Bunun üzerine Başkan Fikret Orman soyunma odasına girdi ve bütün futbolculara Güneş'in arkasında olduklarını söyledi. Takımın son ana kadar gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür eden Başkan Orman "Hoca'mıza güveniyoruz. Liderle aradaki puan farkına bakılmadan yarışa devam edeceğiz. Futbolda her şey mümkün. Biz bütün maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmeliyiz. Bu konuda hem Hoca'mıza hem de size inanıyoruz" sözlerini kullandı. 



Kaynak: Türkiye