Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde orta alanda sürprize gitmek istiyor. Şenol Güneş'in dev derbi öncesinde flaş bir karar aldığı öne sürüldü. 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Vodafone Park Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Mililyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 39 puan ile 3. sırada bulunan ve zirve takibini sürdüren Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinin ilk 11'ini belirledi.

KAGAWA BİR ADIM ÖNDE

Abartılı gol sevinci nedeni ile kart cezalısı duruma düşen Adem Ljajic'in yokluğunda Şenol Güneş orta alanda bir takım değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. 10 numara pozisyonu için Dorukhan Toköz ve Kagawa arasında bir tercih yapması beklenen tecerübeli teknik adamın tercihinin Kagawa olduğu belirtildi.

ORTA SAHADA ÜSTÜNLÜK KURMAK İSTİYOR

Ancak deneyimli teknik direktörün Fenerbahçe derbisi için bir planının daha olduğu öne sürüldü. Orta alanda üstünlük kurmak isteyen Şenol Güneş'in derbiye Kagawasız bir ilk 11 ile de çıkabileceği belirtildi. Orta alanda Dorukhan'ın dinamizmini kullanmak isteyen Şenol Güneş'in göbekte Medel ile Atiba'ya da şans verebileceği iddia edildi.


Kaynak:Futbol Arena