Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nda oynayacağı Hapoel Beer-Sheva maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve Necip Uysal basın toplantısı düzenledi.
 
- Turu geçmek zorundayız! -

Tur hakkında görüşlerini paylaşan Şenol Güneş, "Turu geçmek zorundayız. Avantajımızı oynayacağımız futbolla sürdürmek istiyoruz. Bu turu geçmemiz ülke puanı açısından da önemli. Diğer temsilcilerimiz de turu geçebilir. Baskıyı iyi yapar ve kontrolü elimizde tutabilirsek, iyi bir sonuç alırız. Umarım iyi bir sonuçla ayrılırız. Umarım 3 takımla son 16'ya kalarak Türkiye için güzel bir başarı elde ederiz." şeklinde konuştu.

- Quaresma'nın sorunu yok! -

Portekizli yıldız Quaresma'nın son durumu hakkında da bilgi veren Güneş, "Sürekli aynı ilk 11'de oynamak yanlış. Her takımda sakatlıklar ve formsuzluklar oluyor. Buna göre değişiklikler yapılır. Burda formayı alan her oyuncunun çıkıp oynaması gerek. Bazı oyuncularımı görme şansı olmadı. Ancak mücadele ettiğimiz kulvarlar var. Quaresma’nın bir sorunu yok ama Mitrovic yarın ki maçta yok. Adriano yok. Kasığında ağrısı var." ifadelerini kullandı.