Siyah beyazlıların yönetim kurulu sözcüsü Haliç'deki Kartal Yuvası açılışında konuştu. Transferleri hocanın isteği doğrultusunda yaptıklarını söyleyen Metin Albayrak: " Transfer konusun belli kriterler var. Ekonomik durumumuz belli. UEFA ile ilgili sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Büyük bir sürpriz olmazsa transfer dosyasını kapattık. Transfer yaparsak büyük bir sürpriz olur." ifadelerini kullandı.

İleri bölgede her hangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını beyan eden Albayrak: "Kadromuzda kaliteli oyuncular var. Hem Kamerun Milli takımının forveti hem de Türk Milli takımının forveti takımızda mevcut. Bu konu hakkında bir endişemiz yok. Transfer konusunda dikkatliyiz. Transfer yapmak için transfer yapmıyoruz. Araştırıyoruz." açıklamalarında bulundu.

Talisca'nın burada çok mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Metin Albayrak: "Kendisini iki senelik kiralamış bulunmaktayız. Satın alma opsiyonu zaten bizde. O da burada mutlu. Talisca burayı seviyor. Biz de ondan memnunuz." cümlelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın söylemlerine hak veren Albayrak: "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşmasını doğru buluyorum. Genel anlamda baktığımız Türk futbolunda genç oyuncu sıkıntısı var. Alt yapılarımızdan pek genç oyuncu çıkmıyor. Bunu için çalışmalıyız." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen 80. Kartal Yuvası, Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi'nde hizmete sunuldu.