BEŞİKTAŞ, ara transferde izlenecek rotayı belirledi. Siyah beyazlıların transfer planı, Şampiyonlar Ligi’ndeki sonuçlara göre son şeklini alacak. Ama bugün itibarıyla iki bölgeye transfer öncelikler arasında yer alıyor. Beşiktaş, ara transfer döneminde ilk olarak sol kanat oyuncusu alacak. Caner Erkin’in sakatlığı nedeniyle Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda ofansif bir sol kanat oyuncusu siyah beyazlı renklere bağlanacak.
UEFA GELİRİ ARTARSA ELİ GÜÇLENECEK
BEŞİKTAŞ’ın ikinci önemli ihtiyacı ise bir golcü. Kamuoyunda her ne kadar Gomez ve Eto’o isimleri konuşulsa da yönetim, bu bölgede yeni isimlere yoğunlaşmış durumda. Aslında golcünün kalibresi de Şampiyonlar Ligi’ne göre değişecek. Beşiktaş, gruptan çıkarsa sansasyonel bir golcü transferine yönelecek. Gruptan çıkınca UEFA’dan gelecek kaynak da artacağından yönetimin eli güçlenecek ve forvete yıldız bir isim alma şansı artacak.
TOSİC’E GÜVENMEYE DEVAM
Güneş, geldiğinden beri üst düzey bir stoper arayan siyah beyazlıların devre arası planında bu pozisyona transfer yapmak yok. Tosic’in gösterdiği performanstan memnun olan Güneş, mevcut oyuncularla devam etme kararı aldı. Güneş, Marcelo-Tosic ikilisini ilk 11’de kullanıp, onları Rhodolfo ve Atınç ile yedekleyecek. 

Kaynak: Hürriyet