Yeni sezon hazırlıklarını İspanya’da sürdüren Beşiktaş’ta yeni transfer Pepe de ilk antrenmanına çıktı. Takımdan ayrı olarak çalışan deneyimli savunmacı, teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışırken çalışmanın ardından kısa bir süreliğine basının sorularını yanıtladı.

Önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalarına başlayacak olan Pepe şu ifadeleri kullandı: “Çok mutluyum. Takımla ilk idmanıma çıktım, herkesle tanıştım. Burada olmaktan dolayı çok gururluyum.

Arkadaşlarına yaptığı konuşmayla ilgili sorulan soruya, “Burada olmak bir şans. Beni aralarına kabul ettikleri için onlara teşekkür ettim. Takım için çalışacağımı, birlikte sıkı çalışacağımızı söyledim” cevabını veren 34 yaşındaki futbolcu açıklamalarına şöyle devam etti;

“Hem kulüp hem de takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Fiziksel olarak tabii ki takımla aramda bir fark var. Dolayısıyla bu hafta tek başıma çalışacağım. Önümüzdeki hafta da takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. İmza attığım günden bu yana Real Madrid’deki arkadaşlarım da dahil olmak üzere çok kişi mesaj yolladı. İyi dileklerini gönderdi. Hepsine teşekkür ederim. Beşiktaş’a da teşekkür ediyorum. Bana bir şans tanıdılar. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Hedefler doğrultusunda hep birlikte sıkı çalışacağız.”