Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Bayer Leverkusen, evinde Schalke’yi ağırladı. Maçta 4-1’lik ağır bir yenilgiyle ayrılarak küme düşme hattına yaklaşan Leverkusen’de taraftarlar, karşılaşmanın ardından oyuncuların stattan çıktığı kapıya akın etti.

Futbolculara tepki gösteren taraftarlar, sezon sonunda Borussia Dortmund’a gidecek olan Ömer Toprak’a, “Koltuk değneklerini at. Zaten senin Sarı-Siyah forman var” diyerek tepki gösterdi. Kırmızı-Siyahlı takımın tecrübeli santrforu Stefan Kiessling ise kendisine ağlayarak, “Hiçbir şey umurunuzda değil” diyen bir taraftara, “Berbat bir durumda olduğumuzu biliyoruz ama son 3 maçı hep beraber geçmeliyiz. Herkes sorumluluk alacak ve toparlanacağız” cevabını verdi.

Hedef 3’te 3 

Bundesliga’nın 24. haftasında Bayer Leverkusen’de teknik direktör koltuğuna oturan Tayfun Korkut, takımın başında çıktığı 8 karşılaşmada sadece 6 puan toplayabildi. Şu anda 12. sırada bulunan Leverkusen maç fazlasıyla düşme hattının sadece dört puan üzerinde bulunuyor.