Bundesliga'nın 9. haftasında Bayer Leverkusen'e 2-1 mağlup olarak küme düşme hattına kadar gerileyen Wolfsburg'ta taraftarın sabrı taştı.

Hürriyet'in haberine göre yeşil-beyazlıların kendi evinde oynadığı mücadele sonrası bir grup taraftar stat çıkışında toplanarak takım otobüsünün önünü kesti. Duruma oldukça şaşıran oyuncular otobüsten inerek grubu sakinleştirmeye çalıştı.

Futbolcuların çok iyi paralar kazanmasına rağmen sahada mücadele etmediklerini iddia eden grup "Milyonluk çöpsünüz" diyerek bağırarak artık kötü sonuçlara tahammüllerinin kalmadığını belirten tezahüratlar yaptı.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a gelip taraftarın sevgilisi olan Gomez otobüsten inip taraftarları sakinleştirmeye çalışırken hayli zorlu anlar yaşadı, takımla kitle arasında kaldı.

Geçen sezon Bundesliga'nın Bayern Münih ve Borussia Dortmund dışındaki en güçlü ekiplerinden biri olarak öne çıkan Wolfsburg bu sezon dokuz maçta bir kez kazandı, yalnızca 6 puan alabildi. Büyük umutlarla alınan Gomez ise bu maçlarda yalnız bir kez ağları bulmayı başardı.