Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal'in mutlaka kadrosuna katmak istediği eski öğrencisi Thomas Müller, şu ana kadar gösterdiği performansla dudak ısırtıyor.

26 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece Almanya Kupası'nda amatör takım Nottingen ile oynanan maçta forma giymezken, tam 20 gol atıp 5 de asist yapmış durumda...

Kırmızı Şeytanlar'ın, Alman yıldız için astronomik bir parayı gözden çıkarttığı ve Ocak ayındaki ara transfer döneminde bombayı patlatmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı iddia edilmişti.

Bayern München'in unutulmaz futbolcusu Matthaus ise, Thomas Müller'in kesinlikle doğru karar vermesi gerektiğini söyledi.

Matthaus, Bild'e yaptığı açıklamada, "United'a veya Chelsea'ye ihtiyacı yok. Bence kesinlikle hayatı boyunca Bayern'de kalmalı. Kariyerine Bayern'de başladı ve orada bitirmeli. Yeni bir maceraya htiyacı yok zaten Bayern'de her yıl en yüksek seviyede oynuyor" dedi.

Müller, haftaiçindeki Olympiakos maçının ardından Şampiyonlar Ligi tarihinde 26 yaş + 72 günle en genç yaşta 50. galibiyete ulaşan isim olmuştu.