Maçın başında her iki ekip de boyalı bölgeden sayılar çıkarsa da Jovic’in organizatörlüğünde Kuzmic ve Mitrovic’i iyi besleyen Kızılyıldız, 11-0’lık seriyle beşinci dakikada durumu 15-6’ya getirdi ve koç Blatt’e molayı aldırdı. Molanın dönüşünde Harangody ve Clyburn’un oyuna girişi Daçka hücumuna biraz hareketlilik getirdi ancak bu kez Charles Jenkins’in dışarıdan şutları yollaması, 8. dakikada farkı ilk kez çift haneye çıkardı (22-11) ve mücadelenin ilk çeyreği 24-17’lik skorla sona erdi.

İlk çeyrekteki tek perde ile delinmeye ikinci çeyrekte izin vermeyen Daçka, hücumda daha agresif olup ısrarla potaya gitti ve farkı 3’e kadar indirdi. El üstü basketlerle önde kalmayı sürdüren ev sahibi ekip, geçiş oyunlarında da bulduğu basketlerle bir kez daha kontrolü eline aldı ve 8-0’lık seriyle 27. dakikada farkı tekrar 11’e çıkardı: 38-27. Periyodun sonunda rakibini iyice ritimden çıkaran Kızılyıldız, soyunma odasına 44-30 galip gitti.

İkinci yarıyla birlikte iki takım da hücumda tempoyu yakalayamadı ve birbirine üstünlük kuramadı. Darüşşafaka Doğuş’un geri dönüş çabalarına Ognjen Kuzmic’in ikinci şans sayılarıyla cevap veren Kızılyıldız, maçı çift haneli farkla önde götürse de periyodun sonunda Daçka’dan gelen 5-0’lık seri son çeyrek öncesi skorun 52-46’ya gelmesini sağladı.

Daçka’da farklı isimlerden gelen üçlüklere Guduric karşılık verince fark 5-7 bareminde kalmaya devam etti. Will Clyburn’un penetreleriyle sayı bulamaya devam eden Darüşşafaka Doğuş, son 4 dakikaya 64-61 geride girdi. Savunmasıyla üstünlüğünü koruyan Kızılyıldız’a karşı Clyburn önderliğinde geri dönen ve 8-0’lık seri yakalayan David Blatt’in ekibi, karşılaşmayı 70-73’lük skorla kazandı ve Euroleague’e galibiyetle başladı.

Kızılyıldız’da Ognjen Kuzmic 16 sayı 9 ribaunt, Marko Guduric 13 sayı, Luka Mitrovic 12 sayı, Stefan Jovic 8 sayı 7 asist ile oynarken,

Darüşşafaka Doğuş’ta Will Clyburn 19 sayı, Dairis Bertans 13 sayı, Adrien Moerman 10 sayı 11 ribaunt, Brad Wanamaker 11 sayı buldu.