Turkish Airlines EuroLeague'in 23. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, sahasında konuk ettiği AX Olimpia Milan'ı 89-70 mağlup etmeyi başardı. 

Maçın ilk bölümünde AX Olimpia Milan, Vladimir Micov'un dış şutlarıyla etkili başlasa da ilk 5 dakikalık bölüm 13-11 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçildi. Kalan bölümde temsilcimizin farkı arttırma çabalarına rağmen Goudelock ve Micov ile etkinliğini sürdüren Milan, farkın açılmasına izin vermedi ve ilk çeyrek 23-20 sona erdi. 


İkinci çeyreğe etkili başlayan temsilcimiz, farkı açmayı başardı ve 3:36 kala skoru 39-24'e getirdi. Kalan bölümde farkı korumayı başaran Fenerbahçe Doğuş, ilk yarıyı 48-33 üstün tamamladı. 

Üçüncü çeyreğe etkili başlayan Milan, 6:34 kala farkı 9 sayıya kadar indirdi. Fakat kalan bölümde temsilcimiz oyuna tekrar üstünlüğünü koyarak farkı açtı ve üçüncü periyodu 65-48 önde kapattı. 

Son çeyrekte temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, oyunu tamamen kontrol eden taraftı ve farkı daha da arttırarak karşılaşmadan 89-70 galip ayrıldı. 

Temsilcimiz bu sonuçla birlikte EuroLeague'de bu sezon oynadığı 23. maçında 16. galibiyetini elde etti. AX Olimpia Milan ise 7 galibiyette kaldı. 

Fenerbahçe Doğuş'ta Jason Thompson 15 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Kostas Sloukas 13, Wanamaker ve James Nunnally 11'er sayıyla maçı tamamladılar. 

AX Olimpia Milan'da Vladimir Micov ürettiği 19 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Mindaugas Kuzminskas 11 sayıyla maçı tamamladı.