Karşılaşmaya Datome'nin üçlükleri ile başlayan temsilcimiz oyunun kontrolünü ele almakta pek zorlanmadı. Taraftarının desteğiyle ilk çeyrekte muazzam bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, ilk yarıyı 44-28 üstünlükle tamamladı. Ekpe Udoh'un yokluğunu, genç basketbolcu Ahmet Düverioğlu hiç aratmadı.

İkinci yarıya da aynı tempo ile başlayan sarı lacivertli ekibimiz Ahmet Düverioğlu'nun kenardan gelip skor üretmesiyle iyice rahatladı. Panathinaikos ise gelen hücumlara cevap vermekte zorlandı. Fenerbahçe, oyun kurucuları ile skor üretmeye devam ederken pota dibinde ise sahnede Vesely vardı. Bu karşılaşma aynı zamanda bir rövanş maçıydı. Euroleague sıralamasında ilk önce takımların aralarında oynanan karşılaşmaya bakıldığı için averaj açısından büyük bir önem arz ediyordu bu mücadele. 

İlk müsabakayı Athena'da 11 sayı ile kaybeden Fenerbaçe bu karşılaşmadan 21 sayı farkla ayrılarak ikili averajda avantajı eline geçirmiş oldu. Fenerbahçe'nin koçu Obradovic için bu gecenin farklı bir anlamı vardı. Sırp teknik adam sarı lacivertliler ile bu gece 100. EuroLeague karşılaşmasına çıktı ve 70. galibiyetini aldı.

Temsilcimizin yeni transferi Anthony Bennet ise kadrodaydı. Fakat oyuna hiç dahil olmadı. 

Fenerbahçe'nin takım istatistiği;

Ahmet Düverioğlu 13 sayı, 4 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 2 blok
Datome 16 sayı, 4 ribaund, 3 asist
Jan Vesely 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist
Kostas Sloukas 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist
Mike James 25 Sayı