Fenerbahçe karşılaşmaya Nunnally önderliğinde hücumda etkili başlarken, Real Madrid ise Llull yönetiminde skor üretti ve ilk dört buçuk dakika 12-11 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi. İki takım da bu dönemde hücumda sıkıntı yaşamadı. Ekpe Udoh’un da skora dahil olmasıyla kontrolü ele alan sarı lacivertli ekip, çeyreğin kalan kısmında da hücumdaki etkinliğini sürdürdü ve farkı 7’ye kadar çıkarttı. Ancak çeyreğin sonunda Rudy Fernandez’in üçlüğü geldi ve ilk 10 dakika ev sahibi ekibin 4 sayılık üstünlüğüyle tamamlandı (23-19).

Fenerbahçe ikinci çeyreğe iyi başlayıp rakibini kötü hücumlara zorladı ancak hücumda bu başarısını gösteremedi ve farkı çok fazla açma şansını değerlendiremedi. Daha sonra pota altı oyuncuları Hunter ve Randolph’u çok iyi kullanan Real Madrid, iki yıldızının art arda sayılarıyla öne geçmeyi başardı (30-32). Fenerbahçe Sloukas’la farkın daha fazla açılmasına izin vermeyip öne geçse de Hunter’ın art arda sayıları Madrid ekibini tekrar öne taşıdı (37-38). Real Madrid, devrenin son bölümüne bir saniye önde girse de devrenin sonunda James Nunnally çok uzaklardan üçlüğü gönderdi. Ancak pozisyonun tekrarını izleyen maçın hakemleri sayıyı iptal etti ve ilk yarı İspanyol ekibinin 1 sayılık üstünlüğüyle sona erdi (39-40).

Fenerbahçe ikinci yarıya forvetlerinin sayılarıyla başlayıp öne geçse de pota altını iyi işlemeye devam eden Madrid, 7-0’lık bir seriyle tekrar öne geçti (44-47). İki takım da savunmasını oldukça serleştirirken, çeyreğin son dört buçuk dakikasına eşitlikle girildi (47-47). Savunmada rakibine kolay sayı şansı tanımayan Madrid, 5-0’lık bir seriyle tekrar öne geçse de Fenerbahçe de hızlıca 5-0’lık bir seri yakalayarak skoru tekrar eşitledi (52-52). Çeyreğin son anları oldukça gergin geçerken, Sloukas’ın teknik faul almasıyla Madrid ekibi 2 sayı öne geçti ancak çeyreğin kapanışı Ekpe Udoh’tan geldi ve son çeyreğe eşitlikle girildi (57-57).

Son çeyreğe fırtına gibi giren Fenerbahçe, taraftarın da desteğini arkasına aldı ve Pablo Laso’ya erken bir mola aldırdı (64-60). Moladan iyi dönen Madrid ekibi, sarı lacivertlilerin fırtınasını Anthony Randolph’un peş peşe iki üçlüğüyle dindirdi (67-66). Fenerbahçe hücumda tıkanıklık yaşamasa da adeta alev alan Randolph’u durduramadı ve son beş dakikaya eşitlikle girildi (71-71). Sarı lacivertliler Nunnally’nin üçlüğüyle tekrar öne geçse de Randolph son iki buçuk dakikaya takımını önde taşıdı (74-75). Fenerbahçe’de Kostas Sloukas da bu anda ikinci teknik faulünü alarak oyun dışında kaldı. Karşılaşmada tansiyon iyice artarken, Randolph da teknik faul aldı ve Dixon skoru eşitledi (75-75). Fenerbahçe önce Nikola Kalinic’le boş üçlüğü kaçırdı, ardından Dixon top kaybı yaptı ve çizgiye gelen Llull de bitime 27.4 saniye kala takımını öne taşıdı. Sahneye çıkan Bobby Dixon da 16.8 saniye kala skoru tekrar eşitledi (77-77). Madrid, Llull’le müsait bir atıştan yararlanamadı ve ribaunt mücadelesinde Carroll, Nunnally’e faul yaptı. Çizgiye gelen Amerikalı yıldız, 2’de 1 attı. Carroll orta sahadan atışında isabet bulamadı ve Fenerbahçe karşılaşmadan 78-77 galip ayrıldı.

Fenerbahçe’de James Nunnally 18 sayı, Ekpe Udoh 14 sayı, 10 ribaunt ve 4 asist, Kostas Sloukas 11 sayı ve 6 asistle, Jan Vesely de 11 sayıyla mücadele etti. Real Madrid’de ise Anthony Randolph 16 sayı, Othello Hunter 12 sayı, Gustavo Ayon 12 sayı, Sergio Llull de 14 sayı ve 8 asistle oynadı.