Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, zorlu Kayserispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

- Galatasaray'ı kalemize hiç yaklaştırmadık! -

Galatasaray galibiyetini değerlendiren Bulut, "Galatasaray karşısına çok iyi şekilde hazırlandık. Taktik olarak neler yapabileceğimizi Galatasaray karşısında bir daha gösterdik. Daha önce gösterdiğimiz gibi Beşiktaş karşısında olsun, diğer maçlarda olsun kalemizde az pozisyon görüyoruz bu maçta da 1-2 pozisyonu var Galatasaray'ın. Hemen hemen kalemize hiç yaklaştırmadık. Yine birçok pozisyona girdik ama son vuruş, son final pası, final şutu yine istediğimiz gibi olmadı ama güzel 2 gol attık." dedi.

- İstediğimiz minimum 1 puan almak! -

Takım olarak morallerin çok iyi olduğunu ifade eden Erol Bulut, "Önümüzde Kayserispor maçı var o maça da takımımız en iyi şekilde hazırlanacak. Galatasaray maçından sonra bu motivasyonla oraya gidip, orada da istediğimiz minimum 1 puan almak." şeklinde konuştu.

- Birkaç transfer yapmamız gerekiyor! -

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Bulut, "Transferlerle ilgili zaten uzun zamandır söylüyorum. Birkaç transfer yapmamız gerekiyor çünkü ikinci yarı daha çetin geçecek. Oyun kalitemizi yükseltmek istiyorsak, oyuncu kalitemizi yükseltmemiz lazım. Bu konuyla ilgili transfer komitemiz var yönetimde onlara istediğim futbolcuları ve mevkileri kendilerine sundum. Kendileri de bu konu üzerinde çalışmalarını yapıyorlardır. Benim umudum 3 Ocak'ta istediğim kişileri getirip, takımla Antalya kampında birlikte yola çıkmak." ifadelerini kullandı.