Antalyaspor maçının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdüren Malatya temsilcisinde teknik direktör Sağlam, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Sağlam, ligin 2. haftasında farklı beklentilerle gittikleri deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-0 yenilmelerinin kendilerini üzdüğünü belirtti.
Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında hakem hataları yaşadıklarını savunan Sağlam, o müsabakayı bir kenara bırakarak Antalyaspor maçına çıkacaklarını vurguladı.
Rakiplerinin, çok önemli futbolcuları kadrosuna katan, iyi bir takım olduğunu ve kendileri için güzel bir karşılaşma olacağını anlatan Sağlam, "Antalyaspor maçını iyi değerlendirip, yaşayıp, güzel bir futbolla, iyi bir sonuç alıp, İnönü Stadı'na kendi adımıza vedayı gerçekleştirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da oluşturacağı çok güzel bir atmosferde güzel bir futbolla, güzel bir galibiyet alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
Sağlam, milli maç arasına kazanarak girmenin önemli olduğuna dikkati çekerek, alınacak galibiyetin taraftardan yönetime kadar herkesin motivasyonunu artıracağını aktardı.
 

"Sıkıntılarımız var, bunu hep beraber paylaşıyoruz"
 

Sağlam, bir gazetecinin "Kırılgan bir yapınız var, önümüzdeki 10 gün içerisinde görevi bırakacakmışsınız gibi duruyor, öyle bir durum var mı?" şeklindeki sorusu üzerine, "Öyle bir şey yok. Sıkıntılarımız var, bunu hep beraber paylaşıyoruz." diye konuştu.

Oyuncuların kendisine tesislerle ilgili sorular sorduğunu, buna benzer problemlerin yaşandığını anlatan Sağlam, "Zeminle alakalı, tesisle ilgili çalışma var. Stat bitiyor. Bunlar sorun, sıkıntı olarak görülüyor ama biz bunları daha evvel oyuncularla da paylaştık. Oyuncular da gerekli hoşgörüyü gösteriyor. Tabii ki çok sağlıklı bir ortam, tesisimizde yatıp kalkmak, yeni stadımızda oynamak, halı gibi bir zemin isteriz ama olmayacak şeyler de değil. Eylül ayının ortasında tesis bitecek. Zeminle alakalı ekipman, ekip gelir. Bunlar giderilir." şeklinde görüş belirtti.