1-1’lik eşitliği yorumlayan Yeni Malatyaspor’un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Burak Çakır, Abdullah Avcı ile futbolcuları Adem Büyük arasında yaşananlara da değindi.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Burak Çakır’ın açıklamaları şu şekilde;

“İlk 17 haftada 20 puanın üstüne çıkmak istiyoruz”

Şu ana kadar iyi bir performans sergiledik ve 11 puan topladık. Bizler bu sezonu uzun bir maraton olarak görüyoruz. İlk 17 haftada 20 puanın üstüne çıkmak istiyoruz. Erol Bulut ve ekibi eğer 20 puanı alır, geçerse bu dönemde alıyorsa başarılıdır. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz.

“Başakşehir’e husumet beslemiyoruz”

Müsabakanın devre arasında oldu olay. Üstünde çok fazla durmak istemiyoruz. Müsabakanın devre arasında soyunma odasına giderken fiziksel bir temasta bulundu. Ben tartışma esnasında oradaydım. Ben kendi takımımın oyuncusunun bile sırtını sıvazlamıyorum. Olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Futbolcunun 5-10 dakika oturup nabzının normale dönmesi gerek. Adem de tecrübeli bir isim. Şiddeti de anlayabilecek bir yaşta. Kendisi açıklama yaptı. Bir fiziki müdahale var. Abdullah Avcı, Adem’in sırtını sıvazlama niyeti olduğunu söyledi. Biz Avcı’yı muhatap alıp Başakşehir’i suçlamayız. İyi ilişkilerimiz devam etmeli. Bu sebepten ötürü husumet beslemeyiz.

“Sivasspor maçından 3 puanla dönmek istiyoruz”

Hem hocamız hem de Adem gerekli açıklamaları yaptı. Artık bu konuyu uzatmak istemiyoruz. Bu hafta önemli bir Sivasspor maçımız var. O maçı kazanmak istiyoruz. Biz olumsuzlukları unuttuk. Adem de unuttu. Sivasspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Milli Takım arasına moralli ve mutlu girmeyi planlıyoruz.


Kaynak:Ajansspor