Fenerbahçe'de son maçların etkili isimlerinden Aatif, dev Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.
AA'da yer alan habere göre, Galatasaray'dan daha iyi bir takım olduklarını belirten Aatif, ''Daha iyi olduğumuzu son birkaç haftada gösteriyoruz. İnşallah bunu ispatlamak da hafta sonu bize düşecek. Takımımın galibiyetlerine katkı sağlamaya çalışıyorum. Bunu yaptığımda mutlu oluyorum. Galatasaray'la sahamızda çok önemli bir maça çıkacağız. Galatasaray derbisi bizim için sezonu belirleyecek bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

"GERÇEK FENERBAHÇELİ OLMAK İSTİYORUM"

Son haftalardaki yükselişini derbide de göstermekistediğini vurgulayan Aatif, ''Büyük bir derbi karşılaşması olacak. Gerçek Fenerbahçeli olmanın yolu Galatasaray'a gol atmaksa bunun için her şeyi yapacağım." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK RAKİBİMİZ BEŞİKTAŞ"

Şampiyonluk yarışında rakiplerinin Beşiktaş olduğunu savunan Faslı oyuncu, ''Medipol Başakşehir sezona iyi bir başlangıç yaptı ama sezon uzun. Medipol Başakşehir'in sonuna kadar gidebileceğini düşünmüyorum, bence düşüşe geçecekler. Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz Beşiktaş olacaktır." dedi.

"UEFA LİSTESİNDE OLMAMAK RAHATSIZ EDİCİ"

UEFA listesine alınmamasıyla ilgili de konuşan Aatif, ''UEFA listesinde olmadığım haberini arkadaşlarımdan öğrendim. Biraz kendimi tuhaf hissettim. Çünkü ben Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarında da oynamak için gelmiştim. Üzüldüm, hocamızla konuşmaya gittim. Bir karar almak mecburiyetinde olduğunu anlattı bana ve ben bu karara saygı duydum. Beni tanımıyordu ve hızlı bir karar vermesi gerekiyordu. Çalışmalarıma devam ettim. Çok çalıştım o dönem antrenmanlarda, bu yüzden biraz rahatsız oldum. Şöyle düşündüm, 'Avrupa'da yoksam ligde mutlaka oynamalıyım.' Allah'a şükür, ligde 2 haftadır forma giymeye başladım. İnşallah bu şekilde devam ederim. Şu an işler benim için iyi gidiyor." dedi.

"GİTMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK AMA..."

Adı Atiker Konyaspor ile anılan Aatif, Fenerbahçe'den gitmek istemediğini vurgulayarak, ''Şu ana kadar Konya'dan bana teklif gelmedi.  Burada kalmak istiyorum fakat olur da işler hızlı bir şekilde değişirse ve kulüp beni istemezse, o zaman duruma bakarız. Türk takımlarının bana ilgi duyması normal. Beni tanıyorlar. Benim isteğim Fenerbahçe'de kalmak. Gitmek gibi bir düşüncem yok.'' diye konuştu.

"ŞAMPİYON OLURSAK, TARAFTARLARIMIZLA NAMAZA GİDEBİLİRİZ''

Gollerden sonra özellikle Moussa Sow ile secde yaparak sevinçlerini paylaştıkları hatırlatılan Chahechouhe, "Şampiyon olursanız Sultanahmet Camisi'nde taraftarla sabah namazına gider misiniz?" sorusuna, "İnşallah, neden olmasın böyle bir şey. Eğer şampiyonluğa ulaşırsak bize yol gösteren Allah'a şükretmek için taraftarlarımızla namaza gidebiliriz." şeklinde görüş belirtti.