Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Zorya maçını değerlendirdi. İlk yarı iyi oynamadıklarını ancak ikinci yarıdaki oyunla kazanmayı hak ettiklerini belirten Hollandalı teknik adam, Emenike'nin performansıyla ilgili de "Oynamasa da parasını alıyor. Çalışmak zorunda..." dedi. 

Dick Advocaat'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarıdan memnun değilim"

Skor anlamında özellikle ikinci yarı bizim için önemliydi. İlk yarıdan memnun değilim. Rakip belki topa çok sahip oldu ama fazla pozisyon üretemediler. Benim takımım da ilk yarıda kazanmak istediğini çok fazla göstermedi. İkinci yarıda oynadığımız oyunla galibiyeti hakettiğimizi söyleyebilirim. Rakibe ilk yarıdaki rahat oyunu oynama fırsatı vermedik. 

"Oynamıyor ama parasını da alıyor"

Benim için önemli olan galibiyetler... Hangi oyuncu oynamış benim için çok önemli değil. Bu akşam Emenike oynadı, bazen Sow bazen de Van persie oynuyor. Van Persie'yi pazar akşamı oynayacağımız maç için sakladık. O yüzden de Emenike oynadı. Genelde oynamamasına rağmen parasını alıyor. Bu yüzden sert olmak, çalışmak zorunda... Bu birçok oyuncu için geçerli... 

"Stoch oynasa da oynamasa da çok çalışıyor"

Stoch'u her gün antrenmanlarda izliyorum, görüyorum. Bazen kulübede bile yer bulamıyor ama yüzde yüzünü vermeye de devam ediyor antrenmanlarda... Onun adına da ayrıca mutlu oldum bu akşam...

"Geleceği fazla düşünmüyorum"

Sadece 11-12 maçı geride bıraktık. UEFA Avrupa Ligi mi, Süper Lig mi diye düşünmek için henüz çok erken... O kadar uzağı düşünmek istemiyorum. Pazar gününü düşünüyoruz. Maç maç düşünüyoruz. Avrupa Ligi'nde nereye kadar gideceğiz, bunu hepimiz göreceğiz.