Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Old Trafford’da kaybetmenin utanılacak bir şey olmadığını ama bunun şeklinin kötü olduğunu söyledi. Bazı futbolcularını geçen sezonki gibi iyi oynamadığını iddia eden Hollandalı teknik adam, bunun sebebini öğrenmek istediğini dile getirdi. Toplantılarda hep kendinin konuştuğunu söyleyen 68 yaşındaki çalıştırıcı bu defa oyunculardan açıklama beklediğini ifade etti.

Advocaat maç sonunda şöyle konuştu:

“30 dakikalık bölümde görüntü fena değil gibi duruyordu. Maç dengede gitti. Manchester topa daha sahip olan taraftı. Manchester United’a karşı böyle goller yiyorsanız size zorluk çıkaracaklardır. 4. golü gördükten sonra maç bizim için bitmiş oldu. Tek iyi bir şey var. Robin 4-1 yapan golü attı. Yarı takımımızla her konu hakkında konuşmamız gerekiyor.”

Belki yarın oyuncularımızı kendi aralarında konuşması iyi olacaktır. Normalde hep konuşan taraf ben oluyorum. Bazı oyuncularımız geçen sezon çok iyi performans çıkarmışlar ama bu sene iyi değiller. Bunu sebebini öğrenmek istiyorum. Daha önce ilk sıradaydık, şimdi üçüncü sıradayız. Grtup karşılaşmaları sona erdiğinde ne olduğunu göreceğiz. Hala 3 maçımız var 2 maçı evimizde oynayacağız. Her şeye açık. Burada keybetmek utanılacak bir şey değil, ama nasıl olduğu bir problem. Kaybedeceğimiz hiçbir şeyimiz yoktu, kaleiterlini gösterme fırsatları vardı. Onların benim yerime konuşacak olması iyi olacatır.