Fenerbahçe teknik direktörü Dirk Advocaat, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

- Zor bir dönemden geçiyoruz! -

Yenilgiyi değerlendiren deneyimli teknik adam, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Oyuncularımın gayretinden şikayet edemem, ama bu seviyede sadece mücadele, gayret yetmiyor. Özgüveni kazanmanın tek yolu maçlardan galibiyetle ayrılmaktır. Sadece çalışmak yetmiyor, çok daha iyisini yapmalıyız." dedi.

- Göremeyen eleştirmenliği bıraksın! -

Çok eleştirilen Josef de Souza değişikliğine de değinin Advocaat, "Alper yorgundu bu yüzden çıktı. Josef'in kafa gollerinde daha etkili olabileceğini düşünerek bu değişikliği yaptık. akımı bu duruma getiren bizleriz. Bu durumundan çıkaracaklar da bizleriz. Hepimiz olgun insanlarız. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Josef kafayla gol atabilir diye oyuna soktum, bu açıdan avantajlı.Alper de çok yorulmuştu. Bunu göremeyen eleştirmenliği bıraksın!" şeklinde konuştu.

- Abuk subuk sorular sormayın! -

Futbolcuların Aykut Kocaman'ı istediği yönünde sorulan soruyan cevap veren Advocaat, "Bir oyuncum hocayı istemiyoruz derse, ben bavulumu toplar giderim. Haydi gelin birlikte otobüse gidelim ve sorun. Eğer kimse bunu söylemezse maaşımı siz ödersiniz. Ben Fenerbahçe'nin parası için burada değilim. Bana abuk subuk sorular sormayın." ifadelerini kullandı.