Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ahmet Ercanlar, Ali Koç’un bu süreçten itibaren ne yapması gerektiğini de ifade etti.

İşte Ahmet Ercanlar’ın, Haber Global’deki “Kontra” programında söylediği o flaş sözler…

Moses markette Fenerbahçe’ye sunulan oyunculardan biri. Fenerbahçe’nin 5-6 günden önce transfer yapması pek mümkün değil. Son haftaya doğru bir anda hızlanacak Fenerbahçe...

Son transfer döneminde Giuliano, Josef de Souza satılınca nasıl transfer hızlandıysa yine öyle olacak. Burada da Fenerbahçe son günlerde üst üste birkaç transfer yapacaktır. Çıkan isimlerin birçoğuyla Fenerbahçe ilgileniyor, ilgilenmiştir. Ama ben o isimlerin geleceğini düşünmüyorum açıkçası.

Elis’i saymayalım. Elis önerilen ama istenmeyen bir oyuncuydu. Adrien Silva Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiği açıklandı. Başta anlaşıldığı söyleniyordu. Belki de Ali Koç’un söylediği isimlerden biri oydu. Başka bir ülkeye gitmek istediği söyleniyor. Transferlerde oluyor bunlar. Mata hala piyasası çok yüksek olan bir oyuncu. Türkiye’yi tercih etmez.

Fenerbahçe’nin Serdar Aziz ve Tolgay Arslan’a ilgisi devam ediyor. Oyunculara ay sonuna kadar bekleyin demişler. İki takım da çok yüksek fiyat istiyor. Bu rakamları Fenerbahçe’nin vermesi mümkün değil. Çünkü başka oyuncular da alınacak. O kadar bütçesi yok Fenerbahçe’nin. Son günlerde kıran kırana pazarlık bekliyorum.

3 Temmuz’da camia maalesef dağılmaya başladı. Hem ekonomik hem de camiaya dağıtmak konusunda etkileri oldu. Ben Başkan Ali Koç’un yerinde olsam genel bir af ilan ederim. “Bundan sonra bir çizgi çekiyorum şuraya. Her şeyi unuttuk. Aykut Kocaman sen de gel, Aziz Yıldırım sen de gel. Her şeyi unuttuk” demesini beklerim.


Kaynak:Hürriyet