Fenerbahçe’de bir kez daha transfer rotası değişti... Avrupa’dan gelen Slimani, Benzia, Frey ve Ayew gibi oyunculardan beklediği verimi alamayan yönetim bir kez daha sarı-lacivertli kulüp için transfer rotasını Brezilya’ya çevirdi.

İstanbul’a geldiği gün anlaşılan Alex’e Güney Amerika izleme ekibinin yöneticiliği verilirken, Deivid ve Luciano’nun da kendisiyle çalışması sağlandı. Alex, Deivid ve Luciano üçlüsü sadece Brezilya’da, değil Arjantin’den, Venezuela’ya kadar olan tüm Güney Amerika’dan oyuncu çıkaracak.

Alex, Luciano ve Deivid bu süreçte yaşları 23 ila 26 arasında değişen 100’den fazla oyuncu belirledi. Bu oyuncular arasında maliyetleri 2 milyon Euro ve altında olan futbolcuların elenmesiyle rakam 21’e kadar indi.

Bundan sonraki seçim ise bu üçlünün belirlediği isimlerle menajerler ve kulüpleri düzeyinde görüşmelere başlamak.

Alex'ten Koç'a, ''Frey'e verilen bonservis bedeline...''

Bu arada özellikle Frey, Slimani, Ayew ve Benzia gibi oyunculara ödenen rakamlar yüzünden Alex’in Başkan Ali Koç’u uyardığı ortaya çıktı. Alex’in Frey’e ödenen 2.65 milyon Euro’luk bonservis bedeline dikkat çekerek, ''2 milyon Euro az bir rakam değil. Güney Amerika’da bu rakama transfer edilecek 10’larca oyuncu bulunur'' dediği bildirildi.



Kaynak:Fotospor