Ankaragücü maçı sonrası Phillip Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray derbisine yardımcı antrenör Koeman yönetiminde çıkmıştı..

2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan sarı-lacivertlilerde teknik direktör konusunda önemli bir gelişme yaşandı..

BLANC, SAMPAOLI, SUSIC VE YANAL...

Ensonhaber'in haberine göre ilk olarak Blanc ve Sampaoli ile görüşen yönetimin daha sonra Saffet Susic ile temasa geçtiği öğrenildi. Susic'le anlaşma sağlayamayan Fenerbahçeli idarecilerin son olarak taraftarın en çok istediği teknik direktör olan Ersun Yanal'la bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi..

JET HIZIYLA YALANLAMA

Fenerbahçe yönetimi, haberin basına sızmasının ardından jet hızıyla bir yalanlama yayınlasa da işin aslı başka..

ALİ KOÇ RAPOR İSTEDİ

İşte Kralspor'un edindiği bilgiye göre Ersun Yanal'la yapılan ilk görüşmede konuşulanlar:.

ŞİMDİLİK GİZLİ

Koeman'ın motivasyonunu ve takımın ahengini bozmak istemeyen sarı-lacivertli yönetimin şimdilik Yanal ile yapılan görüşmeyi gizli tutmak istediği ifade edildi..

RAPOR İSTEDİ

Yanal'la ilk teması kuran Başkan Ali Koç'un tecrübeli teknik adamdan bu oyuncu grubuyla neler yapabileceğini rapor halinde kendisine sunmasını istediği öğrenildi. Ersun Yanal'ın milli maç arasına kadar bir rapor hazırlayacağı ve aynı hafta içerisinde yüz yüze görüşme yapılacağı belirtildi..


Kaynak:Ensonhaber & Kralspor