İşte Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un açıklamalarından bir kısmı ;

"Sadece Fenerbahçe'yi takip eden muhabirlerimiz yok şu anda aramızda. Sporumuza yön veren kanaat önderleri ve köşe yazarları da burada."

BÖYLE BİR FİKRİ GELİŞTİRDİKLERİ İÇİN ESKİ YÖNETİMİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

"Bu tur mart ayında başladı aslında. Bizden önceki yönetimin eseridir. Bugün resmi lansmanını yapıyoruz. Burası dünyada yegane spor kulübüne nasip olabilecek bir yer. 100 yılı aşkın süredir aynı sahada maçlarımızı yapıyor olmamız herkese nasip olmaz. Eskiden burası Papazın Çayırı'ydı. Nice efsane zaferlerin yaşandığı bir mekanda bulunuyoruz. Buradaki ilk maçı 1901'de Siyah Çoraplar yaptı. Mart ayından bugüne kadar 22 bin ziyaretçi burayı gezdi. Hedef bu rakamı çok daha yüksek seviyeye getirmek. Böyle bir fikri geliştirdikleri için eski yönetimimizi tebrik etmek istiyorum."

GELİR VURGUSU

Böyle bir tur aidiyet için çok önemli. Gelir açısından da oldukça önemli. Bu da bizim için önemli bir gelir kalemi teşkil ediyor. En önemli gelir kaynağımız kombineler ve maç biletleri.
Sponsorluk ilişkilerine farklı bakıyoruz. Önümüzdeki günlerde sponsorluk anlaşmalarımızı tek tek paylaşacağımı söylemiştim. Biz sponsorlarımızla devam eden bir ilişki çerçevesinde onlara katma değer yaratmaya önem veriyoruz.

TUR TAMAMEN FENERİUM'A AİT

Bu tur tamamen Fenerium'a ait bir programdır. Facetoface sırf bu tur için bir şirket kurmuştur.

LOCADA MAÇ İZLEME YADA FUTBOLCULARLA TANIŞMA FIRSATI

Her ay ziyarete gelen taraftarlardan ikisi, yönetim kuruluyla locada bir maç seyretme imkanına sahip olacak. Ya da Samandıra'da bir idmanı izleyip futbolcularla tanışacaklar.

FENERBAHÇE'DEN OKUL PROJESİ

Şöyle bir uygulamaya başlıyoruz. Her hafta bir okul seçeceğiz. Okullar başvuru yapacak. Otobüsümüz okula gidecek. Oradan çocukları alıp buraya tura getirecek. Bu turlar da bilabedel olacak. Sonra otobüsle okula dönecekler. Daha fazla gencimize dokunabilmek için düşündüğümüz bir proje. Direkt olarak Fenerium'a başvurabilirler. Haftada ikiye de çıkarabiliriz."