Spor Toto Süper Lig 24. haftasında oynanan Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında Başkan Ali Koç, hakem Halil Umut Meler'in ikinci yarıdaki kararlarına büyük tepki gösterdi. 

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında Halil Umut Meler'in Tolgay Arslan, Ayew ve Mehmet Topal'ın pozisyonlarında sarı lacivertli futbolcular penaltı beklerken, Başkan Ali Koç özellikle Mehmet Topal ile birlikte Serdar Aziz'in uzaklaştırdığı topta Saadane'nin elle oynamasına sarı kart gösterilmemesine büyük tepki gösterdi. 
 
Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının 4. dakikasında konuk ekip 1-0 öne geçerken, bu pozisyondan yaklaşık 5 dakika sonra Rizespor ceza sahasında yaşanan pozisyonda Soldado penaltı itirazında bulundu. 

15. DAKİKADA SKRTEL'DEN ELLE OYNAMA İTİRAZI

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının 15. dakikasında ise yine Rizespor ceza sahasında yaşanan pozisyonda Skrtel'in kafa vuruşu rakip oyuncudan döndü. Skrtel ve tüm Fenerbahçeli futbolcular elle oynama itirazında bulundu. Ancak hakem Halil Umut Meler pozisyonun penaltı olmadığını söyleyerek devam kararı verdi. 

İKİNCİ YARIDA ÜST ÜSTE POZİSYONLAR

66. dakikada Tolgay Arslan ceza sahasına girmek üzereyken yerde kaldı ve faul bekledi. Hakem Halil Umut Meler'in devam kararına tribünler tepki gösterirken, bu pozisyondan 1 dakika sonra bu kez sol çaprazdan ceza sahasına giren Ayew, iki futbolcuyla girdiği mücadele sonucunda yerde kaldığı için penaltı bekledi. Halil Umut Meler'in kararı yine devam yönünde oldu. 






Kaynak:Futbol Arena