Ali Koç yönetimi ne yaparsa yapsın işler düzelmiyor. Önce Aykut Kocaman’ın yardımcıları, sonra basın, sonra bazı futbolcular, sonra Cocu ve son olarakta hakemler suçlandı. Fenerbahçe’nin kötü gidişinin bu yönetim tarzıyla  düzelmeyeceğine inanan bir grup ise bir süredir çalışıyor.

Arka arkaya gelen Malatyaspor ve Göztepe galibiyetleri sonrasında muhalefet Yüksek Divan Kurulu’nda sessiz kaldı. Bir süredir Ozan Balaban etrafından toparlanacağı iddia edilen muhaliflerin son dönemde Aziz Yıldırım’la da ters düşen bir başka genç isim İsfendiyar Zülfikari’ye gözlerini çevirdikleri konuşulmaya başlandı.

Bu arada hafta arasında yapılan hakem toplantısından sonra Fenerbahçe’de beraber asbaşkanlık yaptığı Nihat Özdemir’in Ali Koç’a, “büyük beklentilerle göreve geldi ama bu beklentilerin çok uzağında kaldı. Bir günah keçisi arıyorlar anlaşılan” sözleri de dikkat çekti. Hatta Fenerbahçe kongre üyesi Aykut Kocaman’ın Cumartesi akşamı maç sonrasında söylediği “Fenerbahçe kulübünde düşman yaratma sevdası var. Bu çok yanlış” sözleri dikkat çekti.


Kaynak:Fotospor