Bu dev derbi öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

- Galatasaray aynı şekilde giderse saygı duyacağız! -

Galatasaray'ın zorlu rakiplerle oynayacağını belirten Aykut Kocaman, "İki taraf açısından da bakıldığı zaman suni bir puan farkı var şu an. Kapasiteleri şimdi göreceğiz. Galatasaray, ligi büyük ihtimalle üstte bitirecek 4 takımla oynayacak. Aynı şekilde giderlerse o zaman saygı duyacağız." dedi.

- Her şey sezonun 2. yarısında başlayacak! -

Puan farkı hakkında görüşlerini paylaşan Kocaman, "Galatasaray’ı kötüleme niyetinde değilim. Normalde puan ortalamaları 5-6 hafta sonra kendi seyrini bulacaktır diye tahmin ediyorum. Esas ikinci yarıda başlayacak her şey. Tabii ilk yarı sonunda bizim için kabullenilebilir bir fark olması lazım." şeklinde konuştu.

- Malatyaspor maçının büyük bölümde istediğim Fenerbahçe vardı! -

Rakiplerine her maçta üstünlük kurduklarını söyleyen Aykut Kocaman, "Her oynadığımız karşılaşmada rakiplerimize futbol olarak üstünlük kurmayı bildik. Bunu sonuca yansıtamadık. Geçen hafta Akhisarspor maçında gerçekten söylenecek bir şey yok. Yeni Malatyaspor maçının büyük bölümde ise istediğim Fenerbahçe vardı sahada." ifadelerini kullandı.