Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programında açıklamalarda bulundu. Kocaman, Galatasaray'ın deplasmandaki sıkıntılarının kendilerine umut verdiğini Sarı-Kırmızılı takımın kazanması için en az 2 gol atması gerektiğini ve son haftayı bekleyeceklerini dile getirdi.

"GALATASARAY'IN DEPLASMANLARDAKİ SIKINTILARI BİZE UMUT VERİYOR"

Süper Lig'de son hafta öncesinde Galatasaray'ın deplasmanda performansının kendilerine ümit verdiğini ifade eden Aykut Kocaman, "Galatasaray'ın Akhisarspor ve Alanyaspor maçları çok yakın geçti. Puan kayıpları olabilirdi. Alanyaspor maçında puan kaybına doğru gidiyordu, son anda bir şeyler oldu. Galatasaray'ın deplasmanlardaki sıkıntıları bize umut veriyor. Kazanması için en az 2 gol atması gerekiyor. Bu verilere göre son haftayı bekleyeceğiz. Kazanmayı ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. O da yetmiyor. Başakşehir'in de kaybetmesi gerekiyor. En tecrübeli hakemleri 3 maça vermişler" dedi.

"FENERBAHÇE 3 TANE FİNAL KAYBETTİ"

Fenerbahçe'nin daha önce son maçlarda 3 kez kaybettiğini belirten Kocaman, "Fenerbahçe 3 tane final kaybetti. Galatasaray'ın son hafta kaybetme hali yok. Beceridir bu. Kazanmayı bilmek, beceri demektir. Biz bunu yapamadık. 3 kere yapamadık. Denizli, Trabzon, Galatasaray. 3 kere biz finalde kaybettik. Bunun yine olmayacağını söyleyebiliriz. Galatasaray'ın finalde farklı olduğunu söylüyoruz ama günün birinde bu olacaktır. O günün olmasını bekleyeceğiz" diye konuştu.