Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'un başkan adaylığı için ilk tepki! Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlık için aday olduğunu açıklaması sarı-lacivertli camiada olumlu karşılanırken, bu flaş gelişmeye başkan Aziz Yıldırım da duyarsız kalmadı. Yıldırım'ın, uzun süredir arasının bozuk olduğu söylenen Koç'u arayıp tebrik ettiği öğrenildi.

YÖNETİCİLER OLUMLU KARŞILADI

Atiker Konyaspor maçı sonrası protokol tribününde telefondan Koç'a ulaşan başkan, "Fenerbahçe'ye ve sana hayırlı olsun Ali. Bak arkadaşlar da burada, onlar da 'Hayırlı olsun' diyorlar" dediği belirtildi. Koç'un adaylığının, Konya'da Fenerbahçeli yöneticiler arasında en çok konuşulan konu olduğu da ifade edildi.

"ERKEK GİBİ SÖYLESİN"

Başkan Aziz Yıldırım, geçen cumartesi günü yapılan divan kurul toplantısında, "Başkanlığa herkes aday olabilir. Ama kim bunu istiyorsa gelebilir ama erkek gibi 'Adayım' diyecek. 'O olursa ben olmam' demeyecek" çağrısı yapmıştı.

ALİ ŞEN: KOÇ'LA BİR EFSANE DAHA DOĞAR

Sarı-lacivertli kulübün efsane başkanlarından Ali Şen, Ali Koç'un başkan adaylığına en çok destek veren isimlerin başında yer alıyor. Şen, Ali Koç'un Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapabileceğini düşündüğünü belirtirken, "Biz efsane bitsin istemiyoruz, bir efsane daha doğsun istiyoruz. Ali Koç'un başkanlığa gelmesi benim rüyamdır ve bu rüyam gerçekleşiyor. Biliyorum ki takıma başarıyı getirecektir" açıklamasını yaptı.

"İKİSİ BİRDEN YARIŞABİLİR"

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Murat Aşık, Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un aynı anda seçime gitme ihtimalinin olduğunu söyledi. FutbolArena'ya konuşan Aşık, " Aziz Yıldırım verdiği sözleri tamamen tutmaz. İkisi bir yarışabilir. Ali Koç'a camiadan büyük bir destek var. Umarım Aziz Yıldırım iyi bir Fenerbahçeli olarak Ali Koç'un karşısına çıkmaz" ifadelerini kullandı.