UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe,  Krasnodar karşısında sezonun belki de en kötü futbol oyunlarından birini sergileyip 1-0 mağlup olurken, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım adeta çılgına döndü...

Krasnodar-Fenerbahçe maçını İstanbul'da evinde izleyen Aziz Yıldırım, maç sonu bir yönetici arıyaraka futbolculara fazlasıyla eleştiri yaptı.

-Hepsini satacağım!-

Oynanan kötü futbola isyan eden Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Bu nedir ya, böyle ruhsuzluk olur mu! Böyle futbol mu olur, böyle takım mı olur. Sahada yürüyecek halleri bile yoktu. Ama görecekler, sezon sonunda bunların hepsini satacağım. Hepsini temizleyeceğim, bir tane bile bu takıma yakışmayan adam kalmayacak" şeklinde konuştuğu belirtildi.

-Hollandalı teknik adama'da sinirlenmişti-

Aziz Yıldırım, ligde son oynana Bursa beraberliği sonrası ise Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ı hedef almış, Hollandalı teknik adamı "oyunu okuyamamakla" eleştirmişti.

-Bize Tunvay Şanlı lazım-

Başkan Aziz Yıldırım'ın, kötü futboldan çok, oyuncuların yenilgiyi erken kabul etmelerine sinirlendiği belirtildi.

Takımdaki hiçbir oyuncunun Çubuklu Formanın hakkını vermediğini düşünen sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, "Bu takıma ne 10 numara ne de 5 numara lazım.Bu takıma  Tuncay Şanlı gibi yenilgiye isyan edecek, yenilince ağlayacak adam lazım" çıkışı yaptığı vurgulandı.

Kaynak - Fotomaç