Fenerbahçe Başkanı  bayramlaşma töreninin ardından yaptığı açıklama şu şekilde;

ELLERİ, AYAKLARI TİTRİYOR O ÇOCUKLARIN

Ozan Tufan'a, bu çocuğa bir sürü bonservis parası ödedik. "Geleceğin en iyi oyuncusu" dedik. Ne oldu, "Tu kaka yaptık" hep beraber. Türkiye'de sosyal medyadan sonra eksen kayması var.

Taraftar seninleyiz diyor sonra yuhalıyorlar. 20 yaşındaki çocukların eli ayağı birbirine dolanıyor. Bu çocuklar kaybolup gidiyor. Zaten temel yok bu çocuklarda. Toparlasa mücadele etse ne olacak?

Rakiplerde, yabancılarda, adamlarda spor kültürü var. Yense de yenilse de alkışlıyorlar. Siz bir maç kötü oynuyor, sallıyorsunuz. Hep beraber karalama politikası. Yol gösterme gibi durum yok.
Kanalların hepsinde siyasi şeyler var

BEN ARFA'YI ALIRSIN AMA NASIL ALIRSIN?

Medyada bir gün çok iyi diyen adam ertesi gün tam tersini söylüyor. Gidişat kötü. Oyuncular, kulüple ilişkiler. Daha transfer yapmamışız gibi yayınlar yapıyorsunuz. Mayıs'ta kaç oyuncu lazımdı, kaç oyuncu aldık.

Bazı oyuncularla görüştük, bazısı oldu, bazısı olmadı. Şartların ne olduğuna bakmıyorlar.  diyorlar, başka şey diyorlar. Nasıl geliyor kardeşim bu adam. İki gün önce yalanladık. Türk medyası yazıyor, yabancı basın, Türk medyasından alıyor.

Ben Arfa'yı yine alırsın. Almak ayrı bir şey. Şartlar var. Çok transfer yaparsak, batarız. Ondan sonra da çıkaramazsın zararı. Gelir ve gideri dengelememiz gerek

KOCAMAN İÇİN TEZAHÜRAT
Fenerbahçe'deki bayramlaşma törenine Futbol takımının teknik direktörü Aykut Kocaman da katıldı. Alper ile birlikte törende yer alan Aykut Kocaman, salonda bulunan üyelerin ilgi odağındaydı. Tecrübeli hoca için üyeler, "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" tezahüratı da yaptı

.