Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli işadamlarını eleştirdi. İşadamlarının destek olmadığını ifade eden Başkan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe Üniversitesi için Mütevelli Heyeti’nin Başkanı benim, yardımcım Vefa Küçük’tür, Ali Koç da bu heyetin içerisindedir. Kira farkını Fenerbahçeli zenginlerden istedik, onlar vermedi. Sizin gibi maaşlı çalışanlar destek verdi. Onlar utansın"  ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar kimsenin parasında gözünün olmadığını dile getiren Başkan Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırım ve arkadaşları için her şeyi söyleyebilirsiniz ama parayı söyleyemezsiniz. Bugüne kadar kimsenin parasında gözüm olmadı. Her şeyin de hesabını veririm" şeklinde konuştu.

BANA SAYGI DUYMALISINIZ

Fenerbahçe'nin bölündüğünü belirten Aziz Yıldırım, "Şimdiye kadar adaylığımı açıklamadım, sebebi de Fenerbahçe’yi seçim safına sokmamaktı. 16 aydan beri, ellerinde bir kılıç Fenerbahçe’nin üzerinde geziyorlar, gerek yok. Burası siyasi bir parti değil, spor kulübüdür. Spor kulübünde seçim nasıl yapılır, hepimiz biliyoruz. Gazetelerde, ‘geleceğim bütün futbolcuları göndereceğim’ sözleri yer alıyor. Hadi bakalım oynasınlar… Bunlar Fenerbahçe’ye zarar veriyor. Fenerbahçe’yi böldük haberiniz olsun, siz farkında değilsiniz. Aziz Yıldırım da kazansa, Ali Koç da kazansa Fenerbahçe bölündü. FETÖ’nün yapamadığını biz beceriyoruz. Birlik ve beraberliği yapmalıyız. Benim eşime sosyal medyadan küfür ediyorlar. Fenerbahçe’ye 20 senedir hizmet ediyorum, kötü de yapmış olabilirim. Ancak bana saygı duymalısınız. Hayatımın 20 senesini bu kulübe verdim ve maddi hiçbir şey beklemedim. İstesek onlar kadar zengin olurduk,kimsenin adamı olmadım. Bir tek adam oldum, Fenerbahçe’nin başkanı oldum" ifadelerini kullandı.