Yeni sezonda kadrosuna mutlaka çok kaliteli bir '10 numara' takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de birkez daha Hatem Ben Arfa sesleri yükseliyor... Sarı-Lacivertli yönetimin, sezon başında ve ocak ayında yapılan teklifleri geri çeviren Fransız yıldızla birkez daha görüştüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Paris'te yapılan zirvede Fenerbahçe yeni bir teklifle masaya oturdu. Daha önce yaptığı açıklamalarla kariyerine PSG'de devam etmek istediğini söyleyen Ben Arfa'nın bir türlü istediği süreleri alamadığı için artık ayrılığa daha sıcak baktığı belirtiliyor. Üstelik Fransız basınına göre, PSG kulübü de Ben Arfa'ya ayrılması için telkinde bulundu.

PSG PARA KAZANMAYI HEDEFLİYOR
Bunun nedeni ise 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 2018 yılında bitecek olması... PSG yönetimi, Ben Arfa'yı sezon sonunda satarak para kazanmayı hedefliyor. Bu sezon sadece 1 maçta 90 dakika sahada kalabilen Ben Arfa son iki maçta ise 2 dakika süre alabildi. Yine Fransa'da Nice formasını giyen Belhanda ile de ilgilenen Fenerbahçe, bu iki yıldızdan birisini mutlaka transfer etmeyi planlıyor.

PARİS'TE UMDUĞUNU BULAMADI
Sezon başında büyük umutlarla Nice'ten PSG'ye transfer olan Hatem Ben Arfa, Paris'te şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Kaynak:Takvim